Logo

Andalusisk Gazpacho 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 store modne tomater
2 skalotteløg
3 fed hvidløg
1 agurk
3 røde peberfrugter
4 spsk olivenolie
2 spsk tomatpuré
4 dl tomatjuice
salt
peber

Bag peberfrugterne i ovnen ved 200ºC til skindet har løsnet sig.
Pil skindet af peberfrugterne.
Skræl agurken og fjern kernerne.
Blend alle ingredienserne sammen og smag til med salt og peber.
Sæt gazpachoen på køl og server den afkølet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.354 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
41724-03-2010 11:58:41 Rudi
Sådan ville jeg gøre:
3-4 modne bøf-tomater
1 hel agurk (kerner og skræl kan fjernes, men jeg synes det ser godt ud med det i suppen)
1 lille løg
1 hel rød peber uden kerner
½ liter grøntsagsboullon (kold)
2 skiver franskbrød
2-3 fed hvidløg
½ dl olivenolie
salt og peber
Skold tomaterne og fjern skindet (kan også blive på)
skær alt ud i større stykker (læg lidt til siden) og blænd.
De grøntsager du lagde til siden, skal skæres i små tern, som serveres som tilbehør ved bordet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her