Logo

Agurkesuppe med rejer 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 salatagurk
salt, peber
3 dl yoghurt naturel
1 citron
2 ½ dl fløde 13%
100 g frosne rejer
purløg eller frisk mynte     
 
Tø rejerne op i koldt vand.
Skyl agurken og riv den groft ned i en plastskål.
Drys let med salt og lad det trække i 10 minutter.
Rør yoghurt, 5–6 spsk citronsaft og fløden sammen, bland med agurken.
Kom rejerne i og klip purløg over.
Stil skålen i fryseren 20–30 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.209 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her