Logo

Agurkesuppe med rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Nem

1 løg
1 fed hvidløg
30 g smør
1 tsk hvedemel
4 dl varm bouillon
1 salatagurk
1,5 dl fløde
lidt salt og sukker
friskmalet hvid peber
lidt sennepspulver
200 g kogte rejer m. skal
2 bundter dild

Tilberedning: 30 minutter.

Løg og hvidløg pilles, hakkes fint og snurrer klare i 10 g smør. Hvedemel tilsættes, brunes let, og bouillon hældes ved lidt ad gangen. Agurken skylles, 4 tynde skiver skæres fra til pynt. Resten af agurken skrælles, deles på langs, kernerne tages ud med en ske, og frugtkødet skæres i 2 cm store terninger. Agurketerninger koger i suppen 15 minutter. Suppen pureres i blender, og fløde tilsættes. Agurkesuppen smages godt til med salt, sukker, peber og sennepspulver og koger ved ganske svag varme i endnu 5 minutter. Rejer pilles, den sorte tarmstreng fjernes. Resten af smørret varmes op på en pande, og rejerne svitses et øjeblik heri. Dild skylles, klippes fint og røres i suppen. Suppen anrettes i forvarmede suppetallerkener, og rejerne fordeles i suppen. Hver portion garneres med en skive agurk.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.655 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her