Logo

Aftensuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Minestra della sera
En hverdagsret, men alt andet end kedelig.

2 gulerødder
2 løg
2 stilke bladselleri
1 dl tørrede ærter
1 dåse flåede tomater timian
olivenolie
salt
italiensk brød
hvidløg
jomfruolivenolie

Stil ærterne i blød en time. Dræn dem. Skræl og rens alle grønsagerne.
Svits dem i olivenolie i 2 minutter sammen med de tørrede ærter.
Tilsæt tomaterne, timian og vand, så det dækker.
Kog suppen i godt 50 minutter, til alle grønsager og ærter er møre.
Blend suppen og smag den til med salt.
Rist skiver af italiensk brød, gnid det med hvidløg og dryp med olivenolie.
Server brødet til suppen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 5.847 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her