Logo

Afrikansk krydret sesamsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 ml sesamfrø (uafskallede brune eller sorte)
150 ml friske majs fra kolben
500 ml tomater i tern
2 stilke bladselleri
1 spsk sesamolie
½ løg
2 cm ingefær
2 fed hvidløg
1 tsk hver af koriander kommen og kardemomme
¼ tsk cayennepeber

I en blender males koriander, kommen og kardemomme-frøene sammen.
Sesamfrøene blendes til fint pulver.
Løg, tomater, ingefær, hvidløg og bladselleri blendes med, og de malede
krydderier + gurkemeje og cayenne tilsættes.
Blend til det er ensartet.
Flere tomater kan tilsættes for at gøre suppen tyndere.
Den friske majs hældes ovenpå suppen i hver serveringsskål.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.614 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her