Logo

Æggemælk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 l. sødmælk
40 g flormel eller 50 g rismel
½ stang vanilje
3 æggeblommer eller 2 hele æg
30 g sukker
½ tsk salt

Melet udrøres med lidt af mælken, hvorefter resten bringes i kog under omrøring, sammen med den flækkede vanilje.
Jævningen tilsættes og koger 3-5 minutter.
Æggene piskes godt med sukkeret, retten lieres og salt tilsættes.
Små tvebakker serveres til.
Rom kan tilsættes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,4 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.320 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her