Savojkålspakker:
½ savojkål (ca. 600 g)
1 liter vand
8 sauté skiver af svinefilet (ca. 300 g)
½ tsk groft salt
friskkværnet peber
2 spsk smør og olie
1 liter Karolines Køkken orientalsk karrysuppe
2 skrællede æbler i halve både, fx belle de boskoop (ca. 200 g)
Tilbehør: 240 g groft brød
Savojkålspakker: Fjern de yderste grove blade og stokken fra savojkålen.
Skær kålen i korte, tynde strimler og fjern evt. de groveste ribber.
Skyl kålen og lad den dryppe af i en sigte. Bring vandet i kog i en gryde.
Kom kålen i og lad den stå i vandet i ca. 1 min.
Lad savojkålen dryppe af i et dørslag.
Læg sauté skiverne på et spækbræt og bank dem let.
Læg et par skefulde kål på hvert stykke kød.
Drys med salt og peber og fold kødstykkerne en gang over - til små halvmåneformede pakker. Luk med kødnåle.
Lad smør- og rapsolien blive gylden i en pande.
Brun pakkerne ca. 1 min. på hver side.
Tag kødet af panden og lad det hvile tildækket i ca. 5 min.
Bring imens Orientalsk KarrySuppe i kog i en tykbundet gryde.
Tilsæt æblebåde og resten af kålen. Bring atter suppen i kog og smag til.
Fjern kødnålene og skær savojkålspakkerne i tynde skiver.
Server dem på den varme suppe.
Tips: Skal det gå ekstra hurtigt kan du blot stege sauté-skiverne som de er – dog kun ganske kort tid.
Ikke fryseegnet