Logo

Æggeøl

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ l. hvidtøl
25 g flormel
75 g melis
4 æggeblommer

Melet udrøres med øllet, der bringes i kog under omrøring og koges i 3-5 minutter.
Æggeblommerne piskes hvide med sukkeret.
1 dl af den kogende ølsuppe blandes hermed, hvorefter alt hældes i gryden og piskes, indtil suppen står på kogepunktet.
Små tvebakker eller rugbrødsterninger serveres til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.941 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her