Logo

Tarteletter med stegte brisler i paprika

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 tarteletter.
2 porre
200 g brissel
1 ½ dl fløde
1 spsk hvedemel
1 tsk paprika
1 gulerod
1 løg
¼ knoldselleri
Pynt: Purløg

Porrerne skæres i skiver og lægges i vand, så eventuelle jordrester kan falde til bunds.
Brislerne ordnes og blancheres, dampkoges på et lag af urter (1 gulerod - 1 lille løg - ¼ knoldselleri) i ca. 35 min.
Porrerne blancheres og vandet sigtes fra.
Porrerne hældes tilbage i gryden, tilsæt fløde.
Jævn med Maizena som er rørt ud i koldt vand.
De møre brisler skæres i skiver, og vendes i en blanding af paprika-hvedemel-salt-peber.
Brislerne steges på varm pande i lidt olie.
Servers på toppen af porre-cremen i tarteletterne og pyntes med purløg.
Tarteletterne varmes i ovnen ved 200°C med bunden opad.
Kan også varmes på brødrister.
Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.817 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her