Logo

Tarteletter med oksehjerte og linser 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

10 Tarteletter.
100 g oksehjerte (saltes et døgn i forvejen)
3 artiskokbunde
100 g bacon
3 fed hvidløg
5 soltørrede tomater
200 g grønne linser

Karryolie:
½ skalotteløg
½ st. vanilje
1 spsk karry
1 dl olie

Oksehjerte gnides med groft salt og lægges på køl i 24 timer.
Karryolien forberedes.
Skalotteløg skæres i tern og sauteres møre i gryde, tilsæt karryen og lad den riste godt af.
Tilsæt vaniljekor og olie.
Det saltede oksehjerte skylles fri for salt, og koges mørt på lidt grovskårede urter (efter eget valg) i ca. 45 min.
Linserne koges møre.
Bacon skiverne skæres i kvarte og lægges på bagepapir i bradepande og steges sprøde i ovn.
Hvidløg og soltørrede tomater skæres i skiver og sauteres møre i lidt olie ved svag varme.
Artiskokbundene deles i kvarte, og det møre oksehjerte skæres i strimler.
Linser, artiskokkerne, oksehjerte og den sprøde bacon vendes i de sauterede hvidløg og soltørrede tomater.
Smages til med karryolien, salt og peber.
Tarteletterne varmes i ovnen ved 200°C med bunden opad.
Kan også varmes på brødrister.
Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i.
Tarteletterne pyntes med purløg og serveres straks.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.747 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her