Logo

Tarteletter med oksehjerte og linser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

10 Tarteletter.
200 g grønne linser
5 soltørrede tomater
5 fed hvidløg
2 artiskokbunde
150 g oksehjerte

Oksehjertet renses for sener.
Skær oksehjertet i strimler og kog det mørt. (stik en stegegaffel i kødet, når det, slipper er det mørt).
Artiskokbundene koges i vand med lidt salt og citronsaft i ca. 15-20 min.
Kog de grønne linser til de er møre.
Hvidløg skæres i både, og de soltørrede tomater skæres i tynde strimler, og sauteres i en god olivenolie.
De kogte artiskokker skæres i 1/8 dele.
Sammen med de kogte linser, det møre oksehjerte tilsættes de olivenolien.
Smag til med salt og peber.
Tarteletterne varmes i ovnen ved 200°C med bunden opad.
Kan også varmes på brødrister.
Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres straks.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.640 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her