10 Tarteletter.
200 g grønne linser
5 soltørrede tomater
5 fed hvidløg
2 artiskokbunde
150 g oksehjerte
Oksehjertet renses for sener.
Skær oksehjertet i strimler og kog det mørt. (stik en stegegaffel i kødet, når det, slipper er det mørt).
Artiskokbundene koges i vand med lidt salt og citronsaft i ca. 15-20 min.
Kog de grønne linser til de er møre.
Hvidløg skæres i både, og de soltørrede tomater skæres i tynde strimler, og sauteres i en god olivenolie.
De kogte artiskokker skæres i 1/8 dele.
Sammen med de kogte linser, det møre oksehjerte tilsættes de olivenolien.
Smag til med salt og peber.
Tarteletterne varmes i ovnen ved 200°C med bunden opad.
Kan også varmes på brødrister.
Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres straks.