Logo

Tarteletter med høns og bønner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 tarteletter


¼ bk. champignon
1 skalotteløg
5 soltørret tomater
100 g bønner
150 g kogt hønsekød i tern
2 dl hønsebouillon
½ dl hvidvin
50 g smør

Skalotteløg hakkes fint. De soltørrede tomater skæres i fine strimler.
Skalotteløg og tomater sauteres i lidt olie, til skalotteløgne bliver klare, tilsæt hvidvin og champignon, der er skåret i skiver.
Når hvidvin er reduceret, tilsættes bouillon og hønsekød.
Retten jævnes med Maizena rørt ud i koldt vand.
Efter jævning vendes smør i retten, og der smages til med salt og peber.
Pynt med strimler af soltørrede tomater.
Tarteletterne varmes i ovnen ved 200°C med bunden opad.
Kan også varmes på brødrister.
Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og der serveres.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.653 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her