10 tarteletter.
2 dl hønsebouillon
1 skalotteløg
8 soltørrede tomater
200 g sølvbede
5 g citronskal
1 dl hvidvin
200 g kogt hønsekød, plukket
Citronskal skæres i tern og blancheres.
Sølvbede skæres i strimler.
Skalotteløg snittets fint, og de soltørrede tomater skæres i fine strimler, og steges ved svag varme til løgene er blevet klare.
Sølvbede og citronskal vendes i.
Hvidvinen hældes over og bringes i kog.
Grønsagerne skal nu simre et par minutter.
Hønsekødet lunes i bouillonen.
Når kødet er lunt, jævnes bouillonen med Maizena, som er rørt ud i koldt vand.
Efter jævning vendes grønsagerne i, og der smages til med salt og peber.
Tarteletterne varmes i ovnen ved 200°C med bunden opad.
Kan også varmes på brødrister.
Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres.