Logo

Tarteletter med høns i asparges

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

10 tarteletter
250 g kogt hønsekød i tern
100 g fine ærter (frost)
100 g asparges (snittede)
3 gulerødder
¼ selleri
35 g smør
35 g hønsebouillon
1 dl piskefløde (evt. fløde 13%)

Gulerødder og selleri skrælles og skæres i passende stykker, gives et let
opkog til de er møre.
Asparges snittes i ca. 3 cm lange stykker.
Smør smeltes ved svag varme, hvedemel tilsættes det smeltede smør og røres
godt sammen.
Herefter tilsættes den kogende hønsebouillon under omrøring.
Der justeres med fløde til opbagningen har en cremet konsistens.
Hønsekødet og grønsagerne vendes i den cremede opbagning, og skal simre i få min.
Tarteletterne varmes i ovnen ved 200°C med bunden opad.
Kan også varmes på brødrister.
Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og der serveres.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.422 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her