10 tarteletter
250 g kogt hønsekød i tern
100 g fine ærter (frost)
100 g asparges (snittede)
3 gulerødder
¼ selleri
35 g smør
35 g hønsebouillon
1 dl piskefløde (evt. fløde 13%)
Gulerødder og selleri skrælles og skæres i passende stykker, gives et let
opkog til de er møre.
Asparges snittes i ca. 3 cm lange stykker.
Smør smeltes ved svag varme, hvedemel tilsættes det smeltede smør og røres
godt sammen.
Herefter tilsættes den kogende hønsebouillon under omrøring.
Der justeres med fløde til opbagningen har en cremet konsistens.
Hønsekødet og grønsagerne vendes i den cremede opbagning, og skal simre i få min.
Tarteletterne varmes i ovnen ved 200°C med bunden opad.
Kan også varmes på brødrister.
Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og der serveres.