Logo

Tarteletter med avocado og rucola

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ rødløg
1 avocado
200 g feta
1 tomat
1 bdt rucola
2 spsk vindruekerneolie
2 spsk balsamico
1 spsk citronsaft

Tarteletter
 
Rødløg hakkes fint, tomaten udkernes og skæres i tern.
Løg og tomat overhældes med balsamico.
Avocadoen skrælles og blendes med citron samt vindruekerneolie.
Feta, løg og tomat vendes i avocadocremen sammen med rucola. Tarteletterne varmes i ovnen ved 200°C, med bunden opad.
Kan også varmes på brødrister.
Når Tarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.737 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her