Logo

Tarteletter med Enoki-svampefyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 store tarteletter
100 g Enoki-svampe, skåret i 2-3 cm. stykker
1 spsk finthakket løg
50 g skinkestrimler
reven mild ost
10 g smør
salt
1 dl fløde
1 tsk Maizenamel til jævning

Smelt smørret i en gryde. Kom det hakkede løg i.
Lad det simre til det er mørt.
Fløde og Enoki-svampe kommes i og det koger op.
Jævnes med Maizenamel og smages til med salt.
Stuvningen kommes i lune tarteletter.
Skinkestrimler og ost kommes ovenpå.
Gratineres under grill i 1-2 min. til osten er gylden.

Tips: Skinke og ost kan erstattes af 100 g kyllingekød og 1 spsk hakket persille som vendes i stuvningen. Begge slags fyld kan også bruges i tærter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.276 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her