Logo

Fyldte kammuslinger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 flået tomat
1 finthakket løg
2 spsk klippet purløg
½ tsk stærk sennep
1 tsk soya
Peber
8 grydeklare kammuslinger

   
Fjern kernerne fra tomaten og snit den i små tern. Bland tomattern med
løg, lidt purløg, sennep, soya og peber.
Læg nogle skrå indsnit i muslingerne.
Fyld indsnittene med blandingen og drys resten af purløget over
muslingerne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.868 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her