Logo

Tarteletter med agerhøne og svampe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 agerhøne
150 g champignon eller anden svamp
½ dl hvidvin
1 dl fond
1 dl fløde
30 g smør
40 g hvedemel
hvidløg
salt og peber
lidt grønsager, porrer, selleri, gulerod

1 agerhøne sættes over at koge - simre - med lidt grønsager til fond. Når kødet er mørt tages fuglene op.
Kødet pilles af og skæres i småtern.
De rengjorte svampe deles og skæres i samme størelse som agerhønsekødet og sauteres i 30 gram smør. Herover drysses melet og der tilsættes, under stadig omrøring, hvidvin, fond og
fløde. Kødet kommes i opbagningen og smages til med salt og peber samt meget lidt hvidløg. Dette giver smag af champignon, såfremt det anvendes med forsigtighed.
Anrettes i forvarmede tarteletter og drysses med lidt hakket persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.129 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her