Logo

Tarteletskaller med torsk i tapanade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fyld til 6 tarteletskaller:
300 g torskefilet
6 spsk olivenpure

Torskefilet skæres i mindre stykker og steges. Smør et lag olivenpure over torsken og kom det hele op i de lunede tarteletskaller sammen med hollandaisen. Tarteletskallerne lunes ved 200º med bunden opad. Kan også lunes på brødrister.

Hollandaise:
1 æggeblomme
200 g usaltet smør
½ dl fløde
salt, peber og citronsaft

Skær smørret i tynde flager og kom det i en tykbundet gryde med æggeblomme og fløde. Varm saucen op ved svag varme, mens der piskes til saucen er tyk og luftig. Saucen må ikke koge. Smag den til med salt, peber og citronsaft. Hvis saucen begynder at skille, kan der kommes en spsk Koldt vand i.

Olivenpure:
250 g sorte oliven u/sten
1 fed hvidløg
½ dl olivenolie

De sorte oliven blendes med hvidløg og olivenolie, smages til med salt og peber.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (8 stemmer)
Siden er blevet set 2.144 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her