Logo

Tarteletter med æg og tomat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tarteletter med æg og tomat

 

Disse tarteletter med sprød salat, æg og tomat er perfekt til en let frokost eller som en let forret.

4 personer. Arbejdstid: 20 min. Bage/kogetid: ca. 10 min.

 

#

8 tarteletter

3 æg

12·15 cherrytomater

1 liter små grønne salater, fx rucola og vårsalat

3 spsk ekstra olie

1 spsk vineddike

1 spsk finthakket skalotteløg

salt og friskkværnet peber

*

 

Kog æggene i 8·10 min.

Pil dem, og skær dem i kvarte.

 

Skyl tomaterne, og skær dem i både.

Skyl og slyng salaterne, og bland dem med en dressing rørt af olie, eddike, skalotteløg, salt og peber.

 

Vend salaten sammen med tomater og æg.

Lun tarteletterne i ovnen, og fyld salaten i dem. Server straks.


Bag gerne tarteletterne selv: Se opskrift her 



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.066 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her