Logo

Tarteletter med vinter-kammusllnger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fyld til 8 tarteletter:
150 g kammuslinger
100 g østershatte
100 g champignon
150 g frisk spinat
1 ½ dl fløde
1 tsk trøffelolie
Pynt: frisk kørvel

Østershatte og champignon ristes ved høj varme på panden i lidt olie. Fløde tilsættes og koges ned til en cremet konsistens, hvorefter trøffelolien tilsættes. Den friske spinat vendes i.
Kammuslingerne halveres og steges ved høj varme på panden, til de får farve, og vendes i cremen. Tarteletterne varmes i ovnen ved 200º med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres straks.
Pynt med frisk kørvel.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.713 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her