- vendt i trøffelolie og sprøde auberginer
12 personer
Ca. 1200 g stenbiderrogn, renset
Citron
2 frisse salater
2 egebladssalater
Trøffelolie
2 pakker butterdej
4 æg
Jomfru i det grønne (krydderi)
2 auberginer
Salt og peber
Rognen smages til med salt og fint revet citronskal. Derefter presses saften ud på rognen. Stilles på køl.
Salaten skylles, plukkes og dryppes af i en sigte. Stilles på køl. Inden servering vendes salaten med trøffelolie.
Pisk æggene sammen, og rul butterdejen ud. Derefter pensles butterdejen med æggene og drysses med jomfru i det grønne. Bages i ovn ved 175º i ca. 12-14 min.
Auberginerne skæres i fine skiver og steges i olie på en pande, til de er sprøde. Lægges derefter på fedtsugende papir.
Salaten anrettes på midten af tallerkenen. De sprøde auberginer anrette s i salaten. Rognen lægges øverst. Butterdejsstængerne anrettes ved rognen.