Logo

Stenbiderrogn med små salater

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

- vendt i trøffelolie og sprøde auberginer
12 personer

Ca. 1200 g stenbiderrogn, renset
Citron
2 frisse salater
2 egebladssalater
Trøffelolie
2 pakker butterdej
4 æg
Jomfru i det grønne (krydderi)
2 auberginer
Salt og peber

Rognen smages til med salt og fint revet citronskal. Derefter presses saften ud på rognen. Stilles på køl.

Salaten skylles, plukkes og dryppes af i en sigte. Stilles på køl. Inden servering vendes salaten med trøffelolie.

Pisk æggene sammen, og rul butterdejen ud. Derefter pensles butterdejen med æggene og drysses med jomfru i det grønne. Bages i ovn ved 175º i ca. 12-14 min.

Auberginerne skæres i fine skiver og steges i olie på en pande, til de er sprøde. Lægges derefter på fedtsugende papir.

Salaten anrettes på midten af tallerkenen. De sprøde auberginer anrette s i salaten. Rognen lægges øverst. Butterdejsstængerne anrettes ved rognen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.554 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her