200 g frisk, renset stenbiderrogn
Lidt dild til pynt
Sennepsfløde:
1 ½ dl piskefløde
2 spsk cremefraiche 38%
Saft af 1 lime
2 spsk sennep
Salt og peber
Pisk fløde og cremefraice til en cremet konsistens, smag til med limesaft, sennep, salt og peber.
Pesto:
1 bdt persille
2 dl olivenolie
2 fed hvidløg
15 g pinjekerner
15 g parmesan, revet
Salt og peber
Blend alle ingredienser.
Parmesankiks:
150 g parmesan revet
2 spsk olivenolie
50 g hvedemel
2 æggehvider
Blend alle ingredienser.
Smør dejen ud på bagepapir og form som kiks.
Bag kiksene i ovnen ved 160°C i 6-8 minutter.
Anret rognen på sennepsfløden og læg pesto rundt om.
Pynt med dild og spis med parmesankiks.