# Ingredienser
300 g frisk foie gras
Feldtsalat.
Citronsaft.
Olivenolie.
Salt, peber
Solbærkogte rødbeder:
1 skrællet rødbede i tern.
1 dl solbær.
50 g rørsukker.
½ dl rødvinsvinaigre.
2 spsk aceto balsamico.
Sort peber
Linsesky:
1 dl hønsefond.
2 spsk grønne linser (puy).
Citronsaft.
Foie gras fedt
* Tilberedning
Solbærkogte rødbeder: Kog rødbederne i ca. 10 minutter i letsaltet vand, si vandet fra.
Kom solbær, rørsukker, rødvinsvinaigre og balsamico i en gryde, lad simre i 10-15 min.
Si lagen og reducer til det halve.
Vend lage solbær og rødbedetern sammen og smag til med sort peber.
Linsesky: Kog linserne i ca. 13 min i saltet vand.
Kasser kogevandet.
Reducer hønsefonden til det halve og og vend sammen med linserne.
Smag til med salt, peber og citronsaft og monter med lidt foie gras fedt.
Skær foie gras'en i 4 tykke skiver, krydr med salt og peber og
steg dem på en hed pande i ca. ½ minut på hver side.
Lad trække 2-3 min inden servering sammen med feldtsalat vendt i olie og citronsaft
samt solbærkogte rødbeder og linsesky.