Logo

Stegt Foie Gras - malt - bitter chokolade - rødbeder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(4 personer)
 
4 skiver foie gras a 100 g
1 rødbede
10 g bitter chokolade
2 dl hønsebouillon
1 dl Maltwhisky
Citrontimian
Salt, peber
 
Skræl rødbeden og skær i passende stykker, steg dem i en tykbundet braiseringsgryde, kog af med whisky og hønsebouillon og stil gry­den i ovnen ½ time ved 200ºC.
Tag gryden ud og tjek, om rødbe­derne er møre (tilsæt evt. mere væske og giv yderligere tid i ovnen).
Læg finthakket chokolade ned i væsken til rødbederne og smag til med salt, peber og plukket citrontimian.
Krydr foie gras-stykkerne godt med salt og peber og steg dem gyldne på en meget varm og tør pande, ½ minut på hver side, og dryp af på fedtsugende papir.
Anret rødbeder med sky og foie gras på varme tallerkener.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.444 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her