Logo

Spinatruller med parmaskinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 tynde skiver parmaskinke
1 pose frossen helbladet spinat
ca. 3 dl fløde
hvidløg
olivenolie
evt parmesanost
 
Spinaten tøes op, og vrides/presses fri for vand.
Spinat og fløde blandes sammen .
En klat spinat-fyld lægges på hver skive parmaskinke.
Skinken rulles rundt om fyldet og rullerne lægges i ovnfast fad.
Knust hvidløg blandet med olie hældes ud over med en teske.
Drysses evt. med parmesanost.
Stilles i ovnen på ca. 200ºC og bages til de er sprøde og gyldne.
 
Tips: serveres med godt brød til
Er der fyld til overs, kan det lægges ved siden af rullerne og bages med i
ovnen, der kan evt serveres pasta til, men så er det næsten en hovedret.
En let og virkelig god forret.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.208 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her