Spinatbunde:
300 g hakket spinat (afdryppet og helt tør)
4 past. æggeblommer
4 part. æggehvider
1 ½ dl fløde 38%
salt og peber
Fyld:
300 g rejer, grofthakket
½ l cremefraiche 9%
1 spsk friskhakket dild
12 blade husblas
salt og peber
Bunde:
Spinat, æggeblommer og fløde røres sammen og smages til med salt og peber.
Æggehviderne piskes stive og vendes i.
Det hele hældes ud i en firkant på bagepapir som er smurt med olie og bages ca 15-18 min ved 150°C.
Fyld:
Det hele blandes sammen og den opløste husblas røres i.
Fyldet smøres straks på den afkølede bund og rulles sammen.
Lad bunden blive på papiret, så er det lettere at rulle sammen.
Når rouladen er rullet, er det en god ide at rulle den ind i bagepapir, så den bedre holder formen.
Skal stå i køleskabet 2-3 timer, skæres i skiver a 2 cm.