Logo

Spinatroulade med røget laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

450 g hakket spinat
15 g smør
4 æg
½ tsk revet citronskal
salt, peber
muskatnød
 
Fyld:
200 g røget laks
150 g flødeost
1 dl cremefraiche
2 spsk dild
 
Spinaten blancheres og presses fri for væde.
Blendes med smør.
Æggeblommer piskes godt og røres i.
Citronskal, salt, peber og muskatnød tilsættes.
Æggehvider piskes stive og vendes i spinatmassen.
Massen smøres ud på et stykke smurt bagepapir ca ½ cm tykkelse. Bages ca 10 min v 200ºC.
Skal føles fast men ikke tør.
Efter bagning dækkes spinaten til med et fugtigt viskestykke.

 

Fyld:
Ost røres med cremefraiche. Hakket laks, dild, salt og peber tilsættes. Spinatmassen lægges på bagepapir med bunden opad.
Oste/laksemassen smøres på spinatpladen.
Det hele rulles sammen og pakkes ind i bagepapiret.
Hviler i køleskab mindst 3 timer, men gerne til næste dag.

 
Ved servering skæres rouladen i tynde skiver og pyntes med citronspringer, tomatbåd og en dildkvist.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.095 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her