Logo

Skaldyrssalat 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

340 g skaldyr fx. en blanding af rejer, hummerhaler og skaldyrsmix
1 salathoved
1 lilleløg

Marinade:
3 spsk olivenolie
3-4 spsk citronsaft
1 bundt dild
1 tsk paprika
1 lillefed hvidløg
salt
peber

Tø skaldyrene op og lad dem dryppe godt af i en sigte.
Bland ingredienserne til marinaden og vend skaldyrene heri.
Pil løget og skær det i meget tynde skiver, skyl dem under vand, det fjerner noget af den stærke smag.
Skyl og tør salaten og striml den fint. Bland skaldyr, løg og salat og anret evt. i portionsglas.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.172 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her