Logo

Rejerand

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g rejer
1 bdt dild
3 ½ dl fløde
salt, peber
4 bl.. husblas
2 spsk sherry
 
Pynt:
salatblade
kaviar
agurk
 
Bland fløde, dild, og rejer sammen stilles i køleskab i 12 timer.
Si fløden fra rejerne.
Læg husblas i koldt vand 10 min, smeltes herefter over vandbad og blandes med 2 spsk sherry.
Husblasen piskes i fløden, vend rejerne heri kommes i en randform som stilles i køleskabet 4 -6 timer
Serveres med ristet brød + smør. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 6.383 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her