Logo

Tun - Lagkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5 ds tun i olie
saft af 1 citron
50 g mayonnaise
200 g ymer
11 husblas
salt og peber
¼ tsk basilikum
1 tsk fint stødt Herbes de Provence
1 mellemstort finthakket rødløg
 
Rør tun (uden væde), saft af 1 citron, mayonnaise, ymer, salt, peber, basilikum, Herbes de Provence og hakket rødløg sammen med en gaffel.
Sæt husblas i blød i koldt vand og smelt den derefter i vandbad.
Hæld den i en tynd stråle i tunmassen. kom den i en springform og lad den stivne i køleskab.
Pynt:
1 glas rød kaviar
½ finthakket rødløg
1 stort bundt fintklippet purløg
1 citron i halve skiver eller små både
Kaviar fordeles på overfladen.
Kanten rundt pyntes skiftevis med en række rødløg og en række purløg. Læg citronskiver på.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.896 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her