Herlige, varme rejer som desuden er meget hurtige at lave.
Server som en anderledes frokost og få tid tilovers til at slappe af. Spar tid •
Fransk, usødet sennep giver meget smag og få kalorier • Indeholder kun 240
kalorier/portion.
Forberedelse 10 min. Tilberedning 5 min. 4 Portioner
# Råvarer til Sprøde rejer:
2 spsk fransk, stærk, usødet sennep
1 spsk hakket frisk persille
450 g pillede kæmperejer
5 spsk mager mayonnaise
1 spsk friskpresset citronsaft
⅛ tsk Tabasco
1 dl rasp
½ tsk tørret estragon
½ tsk salt
olie til pladen
*
Fremgangsmåde:
1 Tænd for grillen. Beklæd en plade med aluminiumsfolie og
smør folien med olie.
2 Bland mayonnaise, sennep, persille, citronsaft og Tabasco
i en skål. Bland det godt.
3 Bland rasp, estragon og salt i en dyb tallerken.
4 Dyp rejerne i mayonnaise-blandingen så de bliver helt
dækkede.
Paner dem derefter i raspblandingen.
Tryk lidt til, så raspen sætter sig fast og dækker rejerne
helt.
5 Læg rejerne på den forberedte plade.
Grill dem 10 cm fra varmen, til de er gyldne, ca. 5 min,
vend dem en gang.
Anret rejerne med salat og citron og server dem varme.
Tips & råd
Anvend en kniv eller en rejepiller når du skal pille frosne rå
rejer. En rejepiller er et redskab, som kan købes i specielle butikker.
Vend rejerne under grillningen, så de får fin farve på begge
sider. Anvend gerne en tang for lettere at få fat om rejen.
VARIATION: Erstat rejerne med kammuslinger eller hummerhaler.
Rejerne er også gode at servere som snacks til en drink
eller som en forret.
PR. PORTION: Energi: Kcal 240 = kJ 1008
Kulhydrat 13 g Protein 29 g Fedt 8 g (30%) Fibre 1 g