Logo

Røget laks med tomatsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stor moden avocado
1 tsk olivenolie
1 tsk citronsaft
50 g røget laks skåret i tern
Salt
Peber, friskkværnet
4 store salatblade
4 mellemstore tomater

Pynt:
4 stilke frisk koriander

Skær avocadoen over på langs og tag sten ud. Frugtkødet tages ud med en ske og kommes over i en skål. Olie, citronsaft og laks tilsættes. Det hele blandes godt og smages til med salt og peber.

En serveringsskål fores med salatblade. Tomatskiver lægges pænt ovenpå, og avocadoblandingen lægges i midten af skålen. Pyntes med frisk koriander.

Hertil serveres groft brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.624 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her