Logo

Røget laks med brombærvinaigrette

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g tyndt skåret laks
 
Dressing:
10 brombær eller røde søde stikkelsbær som halveres
¼ fint hakket rødløg
2 spsk grofthakkede krydderurter
¼ finthakket rød peber
4 grønne asparges gives et opkog og hakkes groft
1 tsk kapers
3 spsk vindrueolie.
 
Sauce:
2 ½ dl balsamicoeddike
200 g sukker.
 
Saucen:
Balsamicoedddike og sukker koges ved svag varme til det er som sirup.
Skal være koldt.
Alle ingredienserne til dressingen hakkes og blandes.
Laksen lægges på en tallerken med lidt salat og dressingen og saucen
kommes ovenpå.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (10 stemmer)
Siden er blevet set 1.729 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her