Logo

Røget laks med ærtepuree og appelsindressing

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 skiver røget laks
1 appelsin
frosne ærter
1 bakke creme fraice
3 spsk olivenolie
salt, peber, eventuelt lidt chili
 
Creme fraichen røres sammen med appelsin saft, salt og peber efter smag ( man kan også komme lidt chili i).
De frosne ærter kommes i en blender, sammen med oliven olien og der
krydres med salt og peber.
Ærterne skal blive til en puree.
Derefter anrettes laksen, oven på klatter af appelsin dressingen. ærtepureen ligges i små klatter for sig og retten serveres med brød til.
 
Tips: Denne ret er nem, hurtig og lidt anderledes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.846 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her