Logo

Pulpitos - Blæksprutte med Coppa, sølvbede, Alim-Morbraz skum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Udfordrende ret med seppiablæksprutte, coppa, der er en traditionelt italiensk stykke forstegt kød, der stakker fra grisen. Serveret med ølskum, sølvbede og skovsyre. Velbekommen.

& onctuøs bouillabaisse

 
Fyld små seppiablækspruttehylstre med en saute af finthakket coppa, selleri, gulerod, porre og sommerbuk-bov smagt til med salt og peber, luk med en tandstik og sauter ved høj varme, til det næsten branker.
Som bund en meget reduceret og kold bouilla­baisse, der sjældent kan serveres som første ret, fordi den er så kraftig, men det kunne vinen klare.
Ølskum af Alim-Morbraz fra Bretagne. Øllet er lavet på salt havvand.
Skum: Pisk øl og en spiseskefuld fløde op med en stavblender ved lav varme. Skummet skulle illudere skumtoppe og bølgeskvulp...
Anret retten med sølvbedestykker og den syrligt bitre skovsyre samt en tynd skive coppa, der "ristes" en times tid på hylden over komfurvarmen.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.568 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her