Logo

Portobellosvampe med hvidløgsost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Portobellosvampe
1 spsk olie
6 tomater
Boursin-ost
1 fed hvidløg
Pinjekerner
15 g frisk basilikum
1 tsk parmesanost
3 spsk olivenolie
Smør
Æg
 
Rens svampene og svits dem i olien på en pande.
Kom tomaterne oveni og lad dem svitse med.
Kom osten over svampene og kom dem i ovnen under grillen til det ser
lækkert og færdigt ud.
Lav en pesto ved at blande hvidløg, pinjekerner, basilikum, parmesanost og olivenolie sammen.
Kom smør på en pande og slå æggene ud.
Rør rundt til de får en cremet konsistent.
Tilsæt slutteligt pestoen. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.572 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her