Logo

Portabellosvampe med gedeost og parmaskinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 portabellosvampe
gedeost
parmaskinke
olie
friske eller tørrede krydderier
salt, peber
 
Svampene renses - undgå vand i lamellerne.
Lægges på en bageplade med lamellerne opad.
Olie og krydderier blandes og pensles ud over svampene.
Gedeost smøres ovenpå lamellerne og svampene dækkes af en skive
parmaskinke.
Sættes i en ovn på 180ºC i ca. 20 minutter.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.741 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her