Logo

Skaldyrstærte 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tærtebund:
175 g hvedemel
125 g smør
1 knivspids salt
3 spsk koldt vand
 
Fyld:
200 g rejer
200 g krebsehaler
3 æg
21/2 dl fløde
salt, peber
reven muskat
 
Begynd med tærtebunden: Smuldr smør i melet. Tilsæt salt og koldt vand og ælt hurtig dejen sammen.
Læg dejen koldt ½-1 time.
Rul dejen uid og beklæd en tærteform, ca. 22 cm i diameter, med den.
Prik bunden med en gaffel.
Forbag tærtebunden ca. 10 minutter ved 200ºC.
Fordel rejer og krebsehaler over bunden.
Pisk æg og fløde let sammen.
Krydr med salt, peber og reven muskat og hæld det over tærtebunden.
Bag madtærten yderligere ca. 30 minutter ved 200ºC.
 

Tips: Fryseegnet

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.653 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her