Logo

Skaldyrstærte 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
30 g gær
2 ½ dl vand
350-400 g hvedemel
1 tsk salt
3 spsk olivenolie
 
Fyld:
500 g skaldyr
3 dl piskefløde
2 stk æg
150 g ost
salt og peber
 
Gæren smuldres i en røreskål og udrøres i lidt af det lunkne vand, hvorefter resten af vandet tilsættes.
Rør olien i og tilsæt saltet og det meste af melet.
Hæver lunt i 30 minutter.
Del dejen i 24 stykker, som rulles ud i cirkler.
12 forme smøres med olivenolie, og dejstykkerne lægges i.
Æggene piskes let og tilsættes fløde, salt og peber.

Skaldyr og reven ost vendes i.
Fyldet fordeles i de 12 forme, og låg lægges på.
Madtærterne pensles med æggeblomme og bages i 20 minutter på nederste ribbe ved 200°C.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.503 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her