Logo

Parmaskinkeruller med gorgonzola, ribs og rucola

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Parmaskinkeruller med gorgonzola, ribs og rucola

 

20 skiver parmaskinker
Fyld:
150 g rucola
300 g gorgonzola
2 dl ribs
*
Arbejd med én skive parmaskinke ad gangen:

Skær skiven i tre på tværs.

Læg en lille smule rucola oven på midten af hver skinkestykke (salaten må gerne stikke lidt ud over siden på skinkestykket).

Læg herpå ca. 1 tsk ost og pres ca. ½ tsk ribs ned i osten.

Rul nu skinkestykkerne stramt sammen omkring fyldet af rucola, ost og ribs.

Gentag processen for alle parmaskinke-skiverne.

Læg rullerne på et fad og servér.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.137 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her