Logo

Parmesan- og chiligratinerede rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g rejer gerne fra lage
1 tsk olivenolie
2 tsk paprika
1 tsk stærk chili
30 g revet parmesanost
200 g blandet salat
Lidt olivenolie
200 g groft brød
 
Dræn rejerne godt og læg dem i et ovnfast fad.
Hæld olie, krydderier samt parmesanost henover.
Gratinér rejerne i ovnen ved 190°C i ca. 5 minutter og servér dem med en blandet salat, som er skyllet, tørret og dryppet med lidt rigtig god olivenolie.
Nyd et godt stykke brød til.
 
Tips: Denne ret minder om middelhavslandenes "gambas", som er rejer i hvidløgs-olie, men er knap så fed.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.187 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her