Logo

Nye kartofler med topping og salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Nye kartofler med topping og salat 


Nye kartofler er en rigtig lækkerbisken på denne tid af året. Server dem med fyld som en snack, frokost eller forret.

Arbejdstid: 30 min. Kogetid: 15-20 min. Ikke fryse-egnede 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

10 små nye kartofler

1 stor hånd fuld rucolasalat

¼ agurk (i skiver)

75 g hytteost naturel

2 tsk olie

1 fed hvidløg

2 cherrytomater (halve)

2 spsk mayonnaise

1 tsk stærk sennep

6-8 duske frisk dild

salt og friskkværnet peber

Tilbehør: evt. rugbrød

*

 

Skrub kartoflerne rene og kog dem 8 min. i letsaltet vand.

Lad dem trække færdige ca. 8 min. under låg.

Hæld dem i et dørslag, skyl dem med koldt vand og lad dem afkøle.

Skær en tynd skive af kartoflerne og anret dem på et fad eller en tallerken med skyllet rucolasalat og agurkeskiver.

Rør hytteost med olie og hvidløg og smag til med salt og peber.

Læg en skefuld på halvdelen af kartoflerne og kom tomat på.

Smag mayonnaise til med sennep og sæt en teskefuld på resten af kartoflerne.

Pynt med dild og krydr med salt og peber.

Server evt. med ristet rugbrød skåret i stave.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.442 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her