Nye kartofler er en
rigtig lækkerbisken på denne tid af året. Server dem med fyld som en snack, frokost
eller forret.
Arbejdstid: 30 min.
Kogetid: 15-20 min. Ikke fryse-egnede 2 personer. Er du alene så halver
portionen.
#
10 små nye kartofler
1 stor hånd fuld
rucolasalat
¼ agurk (i skiver)
75 g hytteost
naturel
2 tsk olie
1 fed hvidløg
2 cherrytomater
(halve)
2 spsk mayonnaise
1 tsk stærk sennep
6-8 duske frisk dild
salt og friskkværnet
peber
Tilbehør: evt.
rugbrød
*
Skrub kartoflerne
rene og kog dem 8 min. i letsaltet vand.
Lad dem trække
færdige ca. 8 min. under låg.
Hæld dem i et
dørslag, skyl dem med koldt vand og lad dem afkøle.
Skær en tynd skive
af kartoflerne og anret dem på et fad eller en tallerken med skyllet
rucolasalat og agurkeskiver.
Rør hytteost med
olie og hvidløg og smag til med salt og peber.
Læg en skefuld på
halvdelen af kartoflerne og kom tomat på.
Smag mayonnaise til
med sennep og sæt en teskefuld på resten af kartoflerne.
Pynt med dild og
krydr med salt og peber.
Server evt. med
ristet rugbrød skåret i stave.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin