Logo

Kartoffelsalat med radiser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kartoffelsalat med radiser

 

Om sommeren er det skønt med lidt let aftensmad i form af en mættende salat med hjemmebagte boller til. Arbejdstid: 25 min. Koge/trækketid: 16 min. Ikke fryse-egnet. Til 2 personer, er du alene så halver portionen.

 

#

500 g nye kartofler

½ rødløg (finthakket)

2 stilke bladselleri (fintsnittede)

1 bdt radiser (fintsnittet)

 

Drys:

2 forårsløg (eller 1 bdt purløg, fintsnittet)

evt. salatblade

 

Dressing:

1 spsk dijonsennep

1 spsk honning

2 spsk vineddike

4 spsk olie

salt og peber

 

Skrub kartoflerne rene og kog dem i letsaltet vand i 8 min.

Sluk for varmen og lad dem trække færdige under låg (ca. 8 min.).

 

Pisk ingredienserne til dressingen sammen og smag til med salt og peber.

 

Skyl kartoflerne i koldt vand og skær dem i terninger, skiver eller både.

Vend dem sammen med dressingen og tilsæt rødløg, bladselleri og radiser.

 

Anret i en skål som tilbehør eller på 2 tallerkner med salatblade, som en selvstændig ret.

Drys med forårsløg eller purløg.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.553 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her