2 løg
2 fed hvidløg
3 tomater
4 spsk olivenolie
8 dl fiskeforld
400 g havtaskefilet
salt og peber
1 tsk paprika, edelsüss
1 spsk frisk persille, hakket
400 g korte spanske nudler (fideos)
100 g rå rejer uden skal
Pil, og hak løg og hvidløg.
Overhæld tomaterne med kogende vand, flå dem, fjern stilkfæste og kerner, og skær dem i tern.
Varm 2 spsk olie op på paellapanden og svits løg og hvidløg heri.
Tilsæt tomattern og hæld fiskefonden ved.
Bring det i kog og kom fiskefileterne, som først er skåret i tern, heri.
Smag til med krydderierne og bland persillen i.
Kom nudlerne på panden, og lad paellaen simre, til væden næsten er fordampet.
Forvarm ovnen til 175°C (varmluft 155°C).
Varm resten af olien op på en anden pande, og steg rejerne rosa heri.
Kom dem i paellaen og bag retten i ovnen i ca. 7 min.
Server i panden.