Logo

Oksebryst med peberrodsfløde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

10 personer
1 kg kogt oksebryst skåret i skiver (fås hos slagteren)

Peberrodsfløde
4 dl piskefløde
Saften af 1 citron
1 spsk revet frisk peberrod
1 tsk mild dijon sennep
Smages til med salt og peber

Alle ingredienser tilsættes fløden, som herefter skal trække 5 -10 min. til fløden tykner. Herefter røres forsigtigt med ske til passende konsistens.
Pas på den ikke skiller.
Der pyntes med lidt frisk revet peberrod og brøndkarse.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.521 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her