ca. 400 g pålægs-tyndt skåret mørt oksefilét
1 stor æggeblomme
2 tsk dijonsennep
3 tsk limejuice
3-4 spsk olivenolie
1 skalotteløg
1 bundt estragon
1 bundt rucola-salat
100 g parmesanost i skiver
salt, friskkværnet peber
Italiensk brød
Fordel de tyndtskårne skiver oksefilet på fire tallerkener og krydr med
salt og peber.
I en skål røres æggeblomme med dijonsennep, så piskes limejuice i.
Så røres olie i lidt efter lidt og der smags til med salt og peber.
Pil løget og skær det i helt fine tern.
Hak så estragon fint og kom begge dele i dressingen og rør.
Fordel nu dressingen over kødet.
Skyl rucolasalaten og riv den i fine bidder, som fordeles i kanten af
tallerkenerne.
Til sidst pyntes med tynde skiver af frisk parmesan.
Tips: Serveres med en godt italiensk brød til.