Logo

Muslinge- og laksefrikadeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Muslinge- og laksefrikadeller

Fars:
500 g laksefileter
200 g kogte muslinger
2 æg
100 g hvedemel
4 spsk frisk purløg

Salsa:
2 bøftomater
2 avocadoer
1 stk rødløg
2 fed hvidløg
1 stk citron
3 spsk olivenolie
havsalt og peber

Tilbehør: ½ bdt frisk basilikum

A. Fars: Skær laksen og muslingerne ud i meget små terninger og bland dem sammen med æg, hvedemel og hakket purløg.

Salsa: Skær tomat og avocado ud og bland dem med hakket løg og hvidløg.

Hæld citronsaft og olivenolie ud over sammen med salt og peber og bland det hele sammen.

B Opvarm en pande med lidt olie.

Brug en spiseske til at forme frikadeller af farsen og steg dem på begge sider i ca. 3 minutter.

C. Anret frikadellerne med salsaen og basilikum.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.149 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her