Logo

Muslinge tartelleter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 runde stykker butterdej
1 kg linemuslinger
1 dl hvidvin
2 dl piskefløde
2 tomater delt i 4 stykker uden skind og kerner
lidt hakket purløg
lidt hakket persille
lidt hakket dild
lidt hakket basilikum
½ citron, saften heraf

Butterdejen pensles med æg og bages i ovn ca. 10 min. ved 200 c.

Muslingerne dampes i hvidvin (evt. med urter) når de har åbnet sig, sigtes lagen fra koges ned til halvdelen fløde kommes i koges tyk heri kommes muslingerne som er taget ud af skallerne, tomat og alle krydderurterne, ligges i de lune butterdejs skåle og rundt om.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.767 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her