Logo

Marinerede rejer og hummerhaler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 poser frosne grønlandske rejer
1 pose frosne hummerhaler
6 stk grov toast
2 dl god olivenolie
2 spsk marinerede knuste soltørrede tomater
1 fed hvidløg
frisk dild evt frisk basilikum
salt og peber
 
Marineres dagen før servering.
Optø rejer og hummerhaler i god tid før marineringen, evt. på noget køkkenrulle for at opsuge væden.
Rør marinaden sammen af de nævnte ingredienser.
Vend rejer og hummerhaler i marinaden og lad skålen stå på køl til dagen efter.
Anretning: For at rejerne skal være tempererede, så tag dem ud af køleskabet nogen tid før anretning.
Rist toastbrødene og kom de marinerede rejer på brødet.
Pynt med ganske lidt hakket dild eller lidt frisk basilikum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.905 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her